Szavazás

Ön mi alapján dönt nyílászáró vásárláskor?

Szavazok

Műanyag ablak, bejárati ajtó, nyílászárók

Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (műanyag ablak légkamráinak száma, üvegezés hőátbocsátási tényezője) azonos értéket mutat.

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok minősített gyártók termékei, kiváló alapanyagokból, minőségi vasalatokkal szerelve, magas hőszigetelési értékű üvegezéssel.

A következő oldalakon megtekintheti a különböző műanyag ablak kínálatunkat.

 

Kömmerlig Nr.1. az európai ablakprofilok között

Kömmerling műanyag ablak, erkélyajtó

Európa vezető műanyag ablak és ajtóprofil gyártója és ezen a területen a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik.

Ismerje meg a részleteket, formát, műaszaki adatokat! Kömmerling alapanyagból készült műanyag ablak hosszú évek múltával is, házának, lakásának jól működő, formáját, színét megtartó eleme lesz. Kiváló karcálló, kiváló sarokszilárdággal rendelkezik.

Kömmerling tovább ! Klikk ide !

 

Salamander-Brügmann műanyag ablak és erkélyajtó

 

A legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazó Salamander ablakok semmiben sem korlátozzák az Ön fantáziáját és kreativitását. A jövőbe mutató technika tökéletes megvalósulása. Társasházak ablaka, kiváló ár-érték aránya miatt.

Brügmann műanyag ablakok

 

Műanyag bejárati ajtó

 

Műanyg bejárati ajtó - Kömmerling

Műanyag bejárati ajtó előnye, hogy mind kültérre, mind belső bejárati ajtóként is ajánlott. A használat során minimális karbantartást igényel. A bejárati ajtó öltözteti a házat, a lakást, az irodát, a bejárati ajtó első pillantásra árulkodik a tulajdonos ízléséről, komfortigényéről. 

Műanyg bejárati ajtó tovább ! Klikk ide !