Szavazás

Ön mi alapján dönt nyílászáró vásárláskor?

Szavazok

Magunkról egy kis történelem

 

Érdekli Önt, hogyan kezdődött ?

'83-ben döntöttem, alkalmazotti státuszomat vállalkozóira cserélem. GM-et alapítottam, de az akkor még ritkaság számba menő "nagykereskedelmi ügynöki tevékenység" nem tetszett a hatalomnak. Kérelmemet a Belkereskedelmi Minisztérium rendre elutasította.

Megmentőm a nyugdíjas bácsi és egy rossz, fekete telefon

Sokadik alkalommal ismételten kopogtattam a már jól ismert ajtón, ahol meglepetésemre egy ismeretlen idős urat találtam. Éppen egy fekete telefon kagylójának javításával ügyködött egy golyóstollal, sikertelenül. Odaléptem, belsőzsebemben tartott pici körömreszelővel befejeztem a szervizelést.

Ezt követő beszélgetés során kiderült, hogy a nyugdíjas "bácsi", aki mellesleg valamikor a jogi osztálynak vezetője volt., helyettesíti az ügyintézőt. Két hét múlva a postás meghozta az engedélyt, ami akkor nagyon nagy érték volt. Az elromlott telefonnak köszönhettem vállalkozóvá válásom első állomását.

Ügynöki tevékenységből nyílászáró?

GM után kisszövetkezetet, majd 1990-ben kft vállalkozási forma következett. Nagykereskedelmet a kiskereskedelem akkor váltotta fel, amikor építkezni kezdtem, Bramac cserepet rendeltem egy helyi kereskedőnél. Az eladó tulajdonos hölgynek többszöri nekifutásra sem sikerült kiszámolnia a megfelelő mennyiséget. Tetőnk elkészülte után raklaptételnyi mennyiség maradt meg. Akkor úgy döntöttem, ezt csak jobban lehet csinálni.

Elkezdtem az építőanyag kereskedést, mely egy-két éven belül nyílászáró szakkereskedéssé tisztult le.

Tatabányán az elsők között kezdtünk műanyag bejárati ajtó és műanyag ablak és erkélyajtó értékesítésébe. Cégünk neve összekapcsolódott a nyílászáró fogalmával. Több neves hazai és külföldi, minősített gyártó márka-képviseletét láttuk el, minőségi termékeit forgalmaztuk minden árkategóriában. A legkedvezőbb áru termékektől a luxus kivitelig széles a választékban. Termék-palettánkat folyamatosan bővítettük. A választék kialakításánál arra törekedtünk, hogy igényes vásárlói elképzeléseket is ki tudjuk elégíteni.

     

2014-ben legnagyobb beszállító, gyártó partnerünk (Premier Ablakrendszer Kft) csődöt jelentett, felszámolása megkezdődött. Több évtizedes együttműködésünk ért véget. Sajnos ennek következményeként 24 évig működő társaságunk (Konrád Nyílászáró Kft) is megszűnni kényszerült. A Konrád Nyílászáró Kft minden ügyfelének folyamatban lévő megrendelését rendeztük, nem hagytunk magunk mögött teljesítetlen megrendelést.

A több éve működő Konrád S&S Kft régi kapcsolatait megtartva, újabb, igényes gyártókkal bővített háttérrel, valamint tapasztalt munkatársakkal tovább folytatja az értékesítési tevékenységét. Tatabányán felújított 200m2-es bemutatótermünkben, kellemes körülmények között várjuk érdeklődő ügyfeleinket.

 

Szolgáltatásainkkal kívánunk többet és jobbat nyújtani, mint más árusító helyek. Folyamatosan arra törekszünk, hogy munkatársaink magasabb áru- és termékismerettel rendelkezzenek. Nem csak eladni szeretnénk, de szaktanácsokkal is segítjük megrendelőinket.

KonrádAblak

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk nyílászáró kereskedelmi tevékenységét befejezte. Köszönjük Önöknek, hogy vásárlásaikkal megtiszteltek. 

Tisztelt Érdeklődők!

Baross Gábor utcai bemutatóteremben továbbra is nyílászáró és kiegészítőinek értékesítese folyik. Az üzletet az Ablakport-Nyílászáró Kft üzemelteti, Tömböly Csaba tulajdonos vezetésével. Kérem, hogy ajánlatkéréseikkel forduljanak hozzá bizalommal.

Készséggel, tanácsokkal segíti elképzeléseinek megvalósításában. Válasszunk együtt ! A következő oldalakon megtekintheti ablak, erkélyajtó kínálatunkat.

Ablakport-Nyílászáró Kft termékkínálatát a www.ablakport.hu oldalon tekintheti meg !

Ablak kiváló hőszigetelésselKiváló hőszigetelés! Nyílászáróinkkal tetemes fűtésköltséget takaríthat meg. Nem megfelelő hőszigetelésű ablakokon a fűtésköltség 25-30%-a távozik. 

Ablakok kiváló minőségben bizonyítanakNyílászáróink már több évtizede bizonyítanak. Ablakok, ajtók, mind-mind tapasztalt gyártók termékei. Minőségi terméket kap, szakszerű kiszolgálással.

Nyílászárók több évtizedes tapasztalattal Hozzáértő udvarias kiszolgálásban lesz része. Garantáltan elégedett lesz.
Ablakok garanciávalGarancia! Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk, de garancia időn túl is számíthat ránk, amennyiben problémája lenne. Előlegről, vásárlásról számlát adunk.

Ablak választásVálasztás lehetősége! Ajánlatunkat az Ön igényeihez, anyagi lehetőségéhez igazodóan készítjük el. Válaszolunk kérdéseire. Sok hasznos információval szolgálunk döntésének segítése érdekében.

Nyílászáró bemutatóteremKellemes körülmények között várjuk Önt! Jól felszerelt bemutatótermünkben kényelmesen tájékozódhat. 

Ablak kiegészítőkAblak, ajtó, beltéri ajtó mellett a kiegészítőket is kiválaszthatja. A nélkülözhetetlen kiegészítők: redőny, szúnyogháló, külső párkány, belső könyöklő stb.

 

Ablak, erkélyajtó, nyílászáró vásárlását tervezi ?

 

Nyílászáró ajánlatkérés

Válasszon a javából ! Műanyag ablak, erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó, emelő, toló erkélyajtó, vagy fa nyílászárók, fa ablak, bejárati ajtó. A biztos siker ttitka a jól kiválasztott minőségi nyílászáró és a szakszerű beépítés.

ABLAK, AJTÓ AKCIÓK! KEDVEZMÉNYEK!  TERVEZZEN VELÜNK!

Nr.1. Kömmerling műanyag ablak, ajtó

Kedvezménnyel, Kömmerling Prémium-76 műanyag nyílászáró 2 rétegű, vagy 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel rendelhető. Kömmerling Prémium-76 műanyag ablakok, erkélyajtók kiváló tulajdonságairól,    >>>      bővebben 

Kedvezménnyel, Kömmerling 88+ műanyag nyílászáró 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel rendelhető. Kömmerling 88+ műanyag ablakok, erkélyajtók kiváló tulajdonságairól,  >>>    bővebben

Nyílászáró?! Válasszon a javából !

Ami ma még korszerűnek számít, ajtó, ablak, afölött pár év múlva eljár az idő. Éppen ezért ajtó, ablak vásárlása esetén döntsön a legjobb műszaki tartalmú nyílászáró mellett. Így példáúl a 3 rétegű üvegezésű ablak, melynek hőszigetelő képességére további hatással val, ha az un. melegperemes távtartóval készül.

Általános Eladási és Szállítási feltételek   letölthető itt  >>>