Kapcsolat

Nyílászáró - Ajtó - Ablak
Tatabánya, Baross G. út. 6.

Telefon: +36 34 324 144
Mobil: +36 20 247 5332
E-mail: info@konradkft.hu

Nyitvatartás :
Hétfő:              zárva
Kedd - Péntek: 10.00 - 16.00

Javasoljuk az előzetes időpont egyeztetéssel történő látogatást.

Működési területünk:
Budapest, Tata, Tatabánya, Komárom megye és Tatabányától bármely 60 km-en belüli helység.

Facebook

Szavazás

Ön mi alapján dönt nyílászáró vásárláskor?

Szavazok

Magunkról egy kis történelem

 

Érdekli Önt, hogyan kezdődött ?

'83-ben döntöttem, alkalmazotti státuszomat vállalkozóira cserélem. GM-et alapítottam, de az akkor még ritkaság számba menő "nagykereskedelmi ügynöki tevékenység" nem tetszett a hatalomnak. Kérelmemet a Belkereskedelmi Minisztérium rendre elutasította.

Megmentőm a nyugdíjas bácsi és egy rossz, fekete telefon

Sokadik alkalommal ismételten kopogtattam a már jól ismert ajtón, ahol meglepetésemre egy ismeretlen idős urat találtam. Éppen egy fekete telefon kagylójának javításával ügyködött egy golyóstollal, sikertelenül. Odaléptem, belsőzsebemben tartott pici körömreszelővel befejeztem a szervizelést.

Ezt követő beszélgetés során kiderült, hogy a nyugdíjas "bácsi", aki mellesleg valamikor a jogi osztálynak vezetője volt., helyettesíti az ügyintézőt. Két hét múlva a postás meghozta az engedélyt, ami akkor nagyon nagy érték volt. Az elromlott telefonnak köszönhettem vállalkozóvá válásom első állomását.

Ügynöki tevékenységből nyílászáró?

GM után kisszövetkezetet, majd 1990-ben kft vállalkozási forma következett. Nagykereskedelmet a kiskereskedelem akkor váltotta fel, amikor építkezni kezdtem, Bramac cserepet rendeltem egy helyi kereskedőnél. Az eladó tulajdonos hölgynek többszöri nekifutásra sem sikerült kiszámolnia a megfelelő mennyiséget. Tetőnk elkészülte után raklaptételnyi mennyiség maradt meg. Akkor úgy döntöttem, ezt csak jobban lehet csinálni.

Elkezdtem az építőanyag kereskedést, mely egy-két éven belül nyílászáró szakkereskedéssé tisztult le.

Tatabányán az elsők között kezdtünk műanyag bejárati ajtó és műanyag ablak és erkélyajtó értékesítésébe. Cégünk neve összekapcsolódott a nyílászáró fogalmával. Több neves hazai és külföldi, minősített gyártó márka-képviseletét láttuk el, minőségi termékeit forgalmaztuk minden árkategóriában. A legkedvezőbb áru termékektől a luxus kivitelig széles a választékban. Termék-palettánkat folyamatosan bővítettük. A választék kialakításánál arra törekedtünk, hogy igényes vásárlói elképzeléseket is ki tudjuk elégíteni.

     

2014-ben legnagyobb beszállító, gyártó partnerünk (Premier Ablakrendszer Kft) csődöt jelentett, felszámolása megkezdődött. Több évtizedes együttműködésünk ért véget. Sajnos ennek következményeként 24 évig működő társaságunk (Konrád Nyílászáró Kft) is megszűnni kényszerült. A Konrád Nyílászáró Kft minden ügyfelének folyamatban lévő megrendelését rendeztük, nem hagytunk magunk mögött teljesítetlen megrendelést.

A több éve működő Konrád S&S Kft régi kapcsolatait megtartva, újabb, igényes gyártókkal bővített háttérrel, valamint tapasztalt munkatársakkal tovább folytatja az értékesítési tevékenységét. Tatabányán felújított 200m2-es bemutatótermünkben, kellemes körülmények között várjuk érdeklődő ügyfeleinket.

 

Szolgáltatásainkkal kívánunk többet és jobbat nyújtani, mint más árusító helyek. Folyamatosan arra törekszünk, hogy munkatársaink magasabb áru- és termékismerettel rendelkezzenek. Nem csak eladni szeretnénk, de szaktanácsokkal is segítjük megrendelőinket.