Érdekli Önt, hogyan kezdődött?

'82-ben döntöttem, alkalmazotti státuszomat vállalkozóira cserélem. GM-et alapítottam, de nagykereskedelmi ügynöki tevékenységre kérelmemet a Belkereskedelmi Minisztérium rendre elutasította. 

Megmentőm a nyugdíjas bácsi és egy rossz, fekete telefon

Sokadik alkalommal ismételten kopogtattam a már jól ismert ajtón, ahol meglepetésemre egy ismeretlen idős urat találtam. Éppen a nagy fekete telefon kagylójának javításával ügyködött egy golyóstollal, sikertelenül. Odaléptem, belsőzsebemben tartott pici körömreszelővel befejeztem a szervizelést.

Ezt követő beszélgetés során kiderült, hogy a nyugdíjas "bácsi" aki mellesleg valamikor a jogi osztálynak vezetője volt, helyettesíti az ügyintézőt. Két hét múlva a postás meghozta azt az engedélyt, ami akkor nagyon nagy érték volt. Az elromlott telefonnak köszönhettem vállalkozóvá válásom első állomását.

Ügynöki tevékenységből nyílászáró ?

GM után kisszövetkezetet, majd 1990-ben kft vállalkozási forma következett. Nagykereskedelmet a kiskereskedelem akkor váltotta fel, amikor építkezni kezdtem, Bramac cserepet rendeltem egy helyi kereskedőnél. Az eladó tulajdonos hölgynek többszöri nekifutásra sem sikerült kiszámolnia a megfelelő mennyiséget. Tetőnk elkészülte után raklaptételnyi mennyiség maradt meg. Akkor úgy döntöttem, ezt csak jobban lehet csinálni.

Elkezdtem az építőanyag kereskedést, mely egy-két éven belül nyílászáró szakkereskedéssé tisztult le.  

Tatabányán az elsők között kezdtünk műanyag bejárati ajtó és műanyag ablak és erkélyajtó értékesítésébe.
Cégünk neve összekapcsolódott a nyílászáró fogalmával. Több neves hazai és külföldi, minősített gyártó márka-képviseletét látjuk el, minőségi termékeit forgalmazzuk minden árkategóriában. A legkedvezőbb áru termékektől a luxus kivitelig széles a választék.
 

Ajtó és ablak mellett kínálunk árnyékolástechnika eszközöket. Hella TRAV redőnyszekrény-rendszer, mely az építkezéssel egy időben történő beépítésére ajánlott. Külső és föléépített redőny, redőnyök kiegészítőjeként, vagy önállóan működő szúnyogháló, az ismét népszerű zsalu, egyre nagyobb tért hódító Raffsore, belő árnyékolóként a reluxa és a szalagfüggöny, erkélyek teraszok kedvence a napellenző, valamint kiegészítők ( párkany, könyöklő,) található termékeink között.

Termék-palettánkat folyamatosan bővítettük.  Parketta, laminált padló is felkerült a kínálati listára. A választék kialakításánál arra törekedtünk, hogy igényes vásárlói elképzeléseket is ki tudjuk elégíteni. 

Garázskapu esetében a Hörmann kapu a legjobb választás, legyen az Berry billenő kapu, vagy szekcionált kapu.
Kínálatunk az elmúlt években tovább bővült a beltéri ajtó széles palettájával. A megyében és környékén egyedülálló szín, forma és design világot nyújtunk az érdeklődőknek. Továbbá a honlapunkon található egy belső ajtó tervező program melyet letöltés nélkül bárki kedvére használhat és megtervezheti álmai beltéri ajtaját.

Dinamikus fejlődésünk eredményeképpen, ma már Tatabányán felújított 250m2-es bemutatótermünkben, kellemes körülmények között várjuk érdeklődő ügyfeleinket.

Szolgáltatásainkkal kívánunk többet és jobbat nyújtani, mint más árusító helyek. Folyamatosan arra törekszünk, hogy munkatársaink magasabb áru- és termékismerettel rendelkezzenek. Nem csak eladni szeretnénk, de szaktanácsokkal is segítjük megrendelőinket.

Üzleteinkről, nyitva-tartásról bővebben a >>>> kapcsolat menüpont alatt.

 

  Keressen minket!

Facebook Konrád Ablak


  Nyílászárók a javából

Kérje ajánlatunkat


  Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés  Nyílászáró a javából
nyílászáró, ajtó, ablak, garázskapu, Tata, Tatabánya, Budapest,
 

  Lexikon