Szavazás

Ön mi alapján dönt nyílászáró vásárláskor?

Szavazok

Családi ház eladó


Tatai, 90-es években épített családi házunkat kínáljuk eladásra. Az eladó családi ház Tata kedvelt utcájában, 814 m2-es telken, fekszik, mely teljesen zárt egységet alkot a házzal. A eladó családi ház egyedi stílusban épült, különleges külső-belső kialakítású. Belső terei elegánsak, a családi ház anno az „Év lakóháza” díjazottja.

Az eladó ingatlan épülete már építésekor külső hőszigeteléssel lett ellátva. A családi ház homlokzati nyílászáróit 5 éve cseréltük le, az ajtók, ablakok, különleges struktur festéssel ellátott, magas minőségű Kömmerling műanyag profilból készültek. A tető Bramac cseréppel fedett.

További fotóka képgalériában

Ingatlan, Tata, családi ház eladó, ára 75 millió Ft. (tel.: 0620 9376 410)

Ingatlanközvetítői megkeresést nem kérünk!

Az eladó tatai ingatlan 180 m2-es családi ház (főépület) részei:

  • tágas, nagy belmagasságú nappali, ablak, erkélyajtó íves,
  • étkező, mely a nappalival egy légtérben van, de parapettel elválasztva, erkélyajtó
  • konyha, mely az étkezőből és az előszobából is megközelíthető,ablak íves
  • három hálószoba, melynek mindegyikéhez tartozik gardrobe szoba és füdőszoba WC-vel,
  • külön álló WC a földszinten,
  • kazánház, gázüzemü kombi kazánnal (fűtés, melegvíz)
  • garázs, 2 gépkocsi fogadására alkalmas, motorral ellátott 2 db Hörmann szekcionált garázskapu
  • éléskamra

Az eladó ingatlan melléképületei a kert hátsó részén, tuja sorral vanak elválasztva a parkosított kerttől. Itt található egy "kiskonyha" és egy műhely a házi barkácsoláshoz (esetleg nyári vendégszoba), szerszámtároló, kerti WC. Az elöttük lévő szabad területet, mely jelenleg füves, valamikor veteményes kertként funkcionált, de kialakítható kellemes grillező hellyé is.

A ház nappalijához nagy terasszal kapcsolódik a gondozott kert, melyben a kerti tó, a vízesés, a pergola igazán kellemes, pihentető látvány. Automata öntözőrendszer könnyíti a növények gondozását.

Az előtér-nappali-étkező-konyha padlófűtéses, spanyol járólappal burkolt. A többi helyiség radiátoros. A vizesblokkok járólaposak, a szobák extramagas-fényű laminált parkettásak. A falakon selyemtapéta, illetve faburkolat van. A beltéri ajtók, és a konyhabútor egyedi gyártásúak.
A kazánház és a dupla garázs járólapos.

A kertikapu automata, további gépkocsi parkolására alkalmas kertrésszel. A ház riasztóval védett. Nappali és a szobák klimatizáltak.
A városközpontból is, az autópálya felől is könnyen megközelíthető az ingatlan. Helyi-és távolsági buszmegállók 5-10 percnyi sétára találhatók.

Tatai ingatlan, családi ház eladó, Kapcsolat: 

Scheer Ernesztin Tata tel.: 0620 9376 410 vagy e-mail: scheer@konradkft.hu 

Ingatlanközvetítői megkeresést nem kérünk !

Eladó családi ház Tata, kérjük nézze meg, érdemes. Eladó, de nem mindenáron! Eladó ! Tata !