ABLAK, ERKÉLYAJTÓ

Üdvözöljük Önt a nyílászárók szövevényes, útvesztőkkel teli világában. Bizonyára nem is sejtette, amikor először gondolt ablak, erkélyajtó vásárlására, hogy ez ilyen nehéz feladat. Ablak, ajtó kínálatunkat a különböző vásárlói igényekhez igazodóan állítottuk össze. Az ablakok nem csak árukban, de külső megjelenésükben és belső, műszaki tartalmukban is különböznek egymástól. A nagy árversenyben el kell hinni,az ablak árarányai értékarányokat tükröznek.

Készséggel, tanácsokkal segítjük elképzeléseinek megvalósításában. Válasszunk együtt !
A következő oldalakon megtekintheti ablak, erkélyajtó kínálatunkat.

Ablakcsere ? Hány évente tervez ablakcserét ?

Ablak, erkélyajtó

Nem kell ezen gondolkodnia, ha most az ablak csere alkalmával a legkorszerűbbet, a legjobb minőséget választja. Kérje kedvezményes ajánlatunkat most !

Fa ablak ? Műanyag ablak ?

Mindkettőt megtalálja, ha ellátogat honlapunk további oldaraira is. Minőségi termékeket forgalmazunk több árkategóriában. Sok hasznos információval segítjük legjobb döntésének érdekében.

Műanyag ablak Fa ablak Fa - alu ablak

 >>>  részletek       

Műanyag ablak, erkélyajtó

>>>  részletek

Fa ablak, erkélyajtó

>>>  részletek

Alu-fa ablak, erkélyajtó

Kínálatunk, melyet Önnek állítottunk össze:

     műanyag ablak 
               
>>> 
Kömmerling műanyag ablak több típusa
                >>> 
VarioSystems műanyag ablak több típusa

     fa ablak         
               
>>>
Holz Group fa ablak több típusa
               >>> Natura fa ablak

     alu-fa ablak    
               >>>
 
Holz Group alu-fa ablak 

Klikk az "AKCIÓ" képre: 

Műanyag ablakok, erkélyajtók AKCIÓ

Aki ma építőként áll az "ablak-üzemmel" szemben, annak ugyancsak számos kérdésre kell válaszolnia. Az építtető - még ha építésztől is kér tanácsot -  végül maga határozza meg az anyagot, mivel mint tartósság, mint a karbantartás és a költség is ettől függ. A műanyag ablak, a fa ablak és az alumínium számtalan lehetőséget kínál.

Miért nevezzük az ablakot a ház szemének ?

Az ablakok az utcára néznek, vagy az udvarra. Az ablakok kinyílnak, vagy becsukódnak, fényesek, vagy élettelenek. Az ablakokon keresztül érzékeljük a környezetekünket. Az ablakok betekintést engednek a lakók lényébe. Egy ablak nélküli ház arcnélkülinek hat. Azt mondjuk: A szem a lélek tükre. Az ablak viszont a ház jellemét tükrözi vissza.

Hozzájárul az ablak az építészethez ?

De még mennyire ! Belülről ugyancsak lényegesen határozza meg, hogy jól érezzük-e magunkat, hogy él-e a ház vagy lakás. Kívülről az ablakok tagolják, simítják, vagy plasztikussá teszik a homlokzatot, nagyfelületű üvegezéssel, vagy kisrészes üvegosztókkal a jellegét is meghatározzák.
Az ablakok egyedisége szinte határtalan, éppúgy, mint az egyes ablakrendszerek lehetőségei.

Mi kölcsönzött az ablak "témának" ekkora jelentőséget ?

Manapság az ablakok döntenek egy ház komfortja és költségei, tekintélye és kinézése felett. Az épületfizikai teljesítmények először a műanyag ablakokkal kerültek a központba. Az ablakot a hangos világunk, a korlátozott energiahordozók, a biztonság, az értékmegőrzés és értéknövelés iránti igény tette jelentős épületelemmé.

Annak érdekében, hogy az ablakok hosszú ideig szolgálják Önt, néhány fontos használati és karbantartási javaslatot szeretnénk Önnek adni.

Az ajtó és ablak szerkezeteket , azok épületben való elhelyezését, szerelését végeztesse szakemberrel ! Így sok vitatható hibajelenséget kerülhet el, és az ablakok is hibátlanul fognak működni.
Az ablak felületét csak karcolásmentes tisztítószerrel szabad tisztítani. Az ablak gumitömítését évente legalább egyszer szilikonolajjal át kell kenni, ez jelentősen késlelteti az ablak tömítésének elöregedését. 
Az ablak vasalatának csúszó elemeit is célszerű évente egyszer műszerolajjal átkenni.
Jelenleg általunk forgalmazott bukó-nyíló ablak mindegyikének vasalata hibás-működésgátlóval ellátott, így nem fordulhat elő, hogy az ablak szárnya egyszerre nyíljon és bukjon is. Ha ez mégis megtörténne, hívjon szakembert. 

A műanyag ablak szerkezeteken profilvédő fólia van, mely max. 3 hónapig maradhat, ezután el kell távolítani !

Konrád Nyílászáró Tata, Tatabánya, Budapest

<<<  Nyílászárók (főoldal)  

vissza a lap tetejére

 

  Keressen minket!

Facebook Konrád Ablak


  Nyílászárók a javából

Kérje ajánlatunkat


  Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés  Nyílászáró a javából
ablak, erkélyajtó, ablakok, műanyag ablak, Budapest,
 

  Lexikon